به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

بهداشت خانه و ساختمان

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    گرفتگی لوله های دستشویی، حمام، ظرفشویی موضوعی است که امکان دارد در هر خانه ای اتفاق بیافتد. متاسفانه یکی از علائم نامطبوعی که خبر از وجود این مشکل در خانه میدهد، بوی بد فاضلاب در خانه است. گرفتگی لوله های فاضلاب ممکن است به دلیل ریختن چربی و خرده ریز در داخل آن و یا نبود شیر گلو باشد. که در ابتدا باید مشخص شود که دلیل گرفتگی لوله چیست تا بشود راه حل متناسب با آن را انتخاب کرد. چرا که بعضی افراد بدون اینکه متوجه دلیل گرفتگی و یا حتی شدت گرفتگی لوله باشند، از روش ریختن محلول اسیدی در لوله استفاده میکنند، این روش گاها نه تنها راه حل مشکل نیست، بلکه حتی در بعضی مواقع باعث میشود که اتصالات لوله ها از همدیگر باز شود و مشکلات بزرگتری پدید آید.

     

     

    انواع روش های لوله بازکنی

    روش های زیادی برای رفع گرفتگی لوله ها وجود دارد. اما استفاده از هر کدام از این روش ها با توجه به نوع گرفتگی لوله و شدت گرفتگی انجام می شود.


    لوله بازکنی دستی

    از قدیمی ترین روش های لوله بازکنی میتوان به استفاده از تلمبه دستی اشاره کرد. روش کار با این دستگاه بسیار راحت است، کافیست لبه تلمبه را چرب کنید و روی مجرای لوله قرار دهید به طوری که کاملا آن را بپوشاند بعد تلمبه را با فشار بالا و پایین کنید تا هوا وارد مجرای لوله شود. اینکار را آنقدر ادامه دهید تا راه آب باز شود.


    لوله بازکنی با محلول های شیمیایی

    شاید باور اشتباه ما این است که با گرفتگی لوله سریعا محلول اسیدی داخل لوله بریزیم. اما فرض کنید یک تیکه پارچه داخل لوله فاضلاب دستشویی افتاده است در این حالت با ریختن اسید مجرای لوله باز نمیشود و فقط اتصلات لوله از بین میرود. پس بهتر است روش استفاده از محلول های اسیدی تنها در شرایط خاص و توسط لوله بازکن انجام شود.


    لوله بازکنی با دستگاه تراکم هوا

    استفاده از دستگاه تراکم هوا یکی از روش های دیگری است که برای لوله بازکنی از آن استفاده میشود. این دستگاه شامل یک تلمبه است که زمانیکه تلمبه زده شود، هوا داخل دستگاه جمع می شود.  قرار دادن سر دستگاه داخل لوله گرفته باعث میشود که هوا با فشار قوی وارد لوله  شود و گرد و خاک های اضافی و مواد داخل لوله را به جلو رانده و داخل چاه بریزد و گرفتگی لوله را از بین ببرد. 

     

    لوله بازکنی با فنر برقی

    فنر برقی شامل یک موتور و فنر می باشد که انواع مختلفی دارد. زمانی از این دستگاه برای رفع گرفتگی لوله استفاده می شود که شدت گرفتگی لوله توالت زیاد باشد. در این روش نوع فنر با توجه به به گرفتگی لوله توالت انتخاب میشود و به سر دریل موتور وصل میشود. بعد دستگاه روشن را به آرامی در داخل لوله گرفته فرو میبرند تا به گرفتگی های لوله برسد. فنر دستگاه با حرکت چرخشی خود خاک و سایر گرفتگی ها را به داخل چاه فاضلاب هدایت میکند و به این وسیه باعث میشود تا لوله گرفته باز شود. 
    البته پیشنهاد ما این است که برای استفاده از دو دستگاه تراکم هوا و فنر برقی از تکنسین های مجرب اینکار کمک بگیرید. 

     

    سخن آخر

    امیدواریم که روش هایی که تحت عنوان روش های لوله بازکنی در اینجا مطرح شد برای شما کاربردی باشد و بتواند مشکل شما عزیزان را در این رابطه حل نماید. در صورتی که برای انجام کار لوله بازکنی و تخلیه چاه نیاز به متخصص مربوطه داشتید، میتوانید از شعب چهارگانه لوله بازکنی شمال تهران، لوله بازکنی جنوب تهران، لوله بازکنی شرق تهران و لوله بازکنی غرب تهران کمک بگیرید.

    Hosein Bahrami
    دوشنبه 7 بهمن 1398 - 15:20
    بازدید : 276

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 6
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه